Какво печелите от старата си кола?

Знаете ли колко преимущества има това да дадете старата си кола за скрап?

Първо, за това ще ви се плати. Обзалагам се, че още с първото предимство успях да привлека интереса ви.  Когато предете колата си за скрап, ще получите сума в зависимост от това до колко са запазени частите й и дали ще могат да се употребяват отново. Също така определящо е и металното съдържание на автомобила. Колкото по- голямо е количеството на желязо и цветни метали, толкова  повече струва старият ви автомобил. Ето защо, Москвич и Лада са едни от най –  добре заплатените марки коли за скрап.

Старата кола и приходи от неяВторото, което печелите е свободно пространство. Ако досега старата таратайка е била в гаража и сте си мислели как да се отървете от нея,  да я предадете за преработка е най- доброто решение. След като предадете непотребното возило за скрап, гаража вече няма да ви се струва толкова малък.

Трето,  повечето фирми, изкупуващи автомобили за скрап, предлагат и услугата да извозят колата до пункта. Така няма да се чудите как да транспортирате непотребното возило, а ще оставите всичко в ръцете на хора, които са правили това много пъти и имат опита и необходимите средства за извозването. Пък и ще ви помогнат, когато се наложи да отпишете автомобила от регистрите на КАТ.

Следващият бонус се изразява в това, че предавайки автомобила си за скрап вие ще спомогнете за опазването на природата. Това е доказано. Колите, които застояват по паркинги и гаражи с години, замърсяват много повече околната среда , в сравнение с автомобилите, които са в движение.

Също така вие ще стимулирате и преработката на вторични суровини. Голям процент от суровините, които се използват днес са добити именно по този начин – чрез скрап. Този метод е далеч по- екосъобразен , в сравнение с естественото добиване на руди и полезни изкопаеми.

Ето вижте колко можете да спечелите вие, а и не само вие, от предаването на непотребната  вече кола за скрап. Помислете, струва ли си  да я задържите?

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *